WE 300 ‘Uitgeven”

“Waar loop jij nou toch steeds naar te zoeken, ik word tureluurs van dat heen en weer gedrentel van jou!” Ze gaf hem antwoord op de door haar gebruikelijke snibbige manier wanneer ze zich aan zijn bemoeienis ergerde. “Dat gaat jou nu even niets aan!” Haar man keek haar nog eens aan en ze zag hem denken: “Ach vlieg op mens!

Ze wist het niet meer, nergens lagen haar schriftjes, ze kreeg het er benauwd van. Had ze het maar veilig in de kluis bewaard, maar nee ze wilde niet dat hij er in ging lezen. Haar diepste geheimen, de liefdes gedichtjes voor haar vroegere vriendjes, haar gedachten over de liefde en de passie die ze voelde voor haar minnaar, alles wat voor haar erg belangrijk was stond er in geschreven, zelfs de meest erotische verhalen die ze op haar veertigste had geschreven stonden er in! Er liet zich geen verbeelding over aan die uitvoerig beschreven verhalen. Als ze nu aan hem ging vragen of hij de rode schriftjes had zien liggen moest ze natuurlijk ook gaan vertellen wat ze daar in had geschreven, nou mooi niet dat ze dat zou doen. De felrode schriftjes, wel een stuk of acht, ze waren weg, foetsie, verdwenen!

Ze hoorde een lichte bons in de gang, er lag een pakketje. Ze keek verbaasd naar de naam van de afzender,”Rietsema, voor al uw druk en boekwerken”. Terwijl ze het pakje open maakte kwam haar man achter haar staan. Er zat een boek in, een boek met een foto op de cover, een foto van haar in spannende lingerie die ze soms op haar veertigste nog had gedragen. Ze keek er verbaasd naar.

Haar man zei: “Vind je het een leuke verrassing? Ik dacht met die spannende verhalen van jou moet ik wat gaan doen!”

Geschreven voor: https://platoonline.wordpress.com/2023/10/01/we-300-oktober-2023/

16 gedachten over “WE 300 ‘Uitgeven”

  1. Oh wat een “leuke” invulling. Liggen je diepste geheimen zomaar op de deurmat. Ik zit in dezelfde hoek, alleen minder spannend. Maar eerst morgen Gulliver. De WE bewaar ik voor het weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: WE 300 oktober 2023 | Plato Online

  3. Heerlijke verhalen zullen ze daar lezen. Heeft haar man de hele familie van een exemplaar voorzien. Dan kunnen we nog wat beleven. Goh Gees, ik wist niet dat jij zo ondernemend was. Oh, je bent het zelf niet? Ja, maar dat zeggen ze allemaal, toch?
    Ik zou bijna zeggen: kom op met dat vervolg.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie